П`ятниця, 29.03.2024, 12:59

Головна » 2017 » Лютий » 22 » Позакласний захід на тему: «Моя професія - моє майбутнє».
14:23
Позакласний захід на тему: «Моя професія - моє майбутнє».

Позакласний захід в ДНЗ «Маріупольський центр професійно-технічної освіти» на тему: «Моя професія - моє майбутнє».

З 06 по 10 лютого пройшов тиждень з професії «Машиніст крана металургійного виробництва».

08.02.2017р. ДНЗ «Маріупольський центр професійно-технічної освіти» був проведений позакласний захід з професії «Машиніст крана металургійного виробництва» в рамках атестації. Захід провела майстер виробничого навчання Ротмістрова Л.І. На заході були присутні регіональний методист Глобіна Н.С., майстер виробничого навчання машиністів крана І категорії МВМПУ (№ 99) Лавринішина Л.П., викладач спецдисциплін машиністів крана МПЛА (№ 64) Пічко С.О. та інші гості.

Майстром виробничого навчання Ротмістрової Л.І., викладачем спецдисципліни Карабань В.О. було оформлено інформаційний стенд, провели конкурс на кращу газету, а також провели конкурс на кращу презентацію за професією «Машиніст крана металургійного виробництва».

До складу журі увійшли: майстер виробничого навчання машиністів крана І категорії МВМПУ (№ 99) Лавринішина Л.П., викладач спецдисциплін Карабань В.О., майстер виробничого навчання МЦ ПТО Толстих Н.М.

Конкурс проводився у три етапи. Теоретична частина складалася з тестових завдань, під час виконання яких, учні продемонстрували свої знання щодо будови та роботи кранів металургійного виробництва.

У рамках практичної частини учні продемонстрували свої професійні уміння і навички роботи на макетах кранів в кабінеті. Незважаючи на складність завдань, учасники впоралися з ними якісно та своєчасно, чим підтвердили свою кваліфікацію. За підсумками конкурсу перше місто посіла команда «Non Stop» у складі: Ігнатенко Н., Ткаченко В., Ніколаєва М., Тихонської Д., Дугінової В.

Проведення заходів професійного та творчого характеру надає можливість виявити талановиту, цільоспрямовану молодь, що у майбутньому отримує можливість продовжити навчання та працевлаштуватися на ПРАТ «МК» «АЗОВСТАЛЬ». Такі заходи мотивують учнів на досягнення успіху за обраною спеціальністю, стимулює до формування потрібності у професійному самовдосконаленні.

 

 

Переглядів: 600 | Додав: МПМЛ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Календар

«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Прогноз погоди

Сайт МОНМиСУ

Министерство Образования и Науки, Молодежи и Спорта Украины

Користувачам

Головна
Реєстрація
Вхід
Вітаю Вас Гість